Bert Bokhoven's adviesbureau voor relatie ontbinding

04-02-2014 23:32

Bert Bokhoven, de onbekende filosoof, kijkt met enige verwondering naar het fenomeen Valentijnsdag. Velen doen verwoede pogingen om hun ingedutte relatie op te leuken. Maar wat nu voor degenen die hun relatie wensen te beëindigen ? In het kader van Bert's concept AiA (ADVIESinALLES) geeft Bert ter gelegenheid van Valentijnsdag 10 % korting op zijn diensten om uw relatie op ordentelijke wijze te beëindigen.

Na het succes van Driving Brains (https://www.driving-brains.nl) heeft Bert met de hem zo kenmerkende eenvoud een nieuw gat in de markt ontdekt. Het adviseren van mensen die hun relatie willen beëindigen. Huwelijksrelaties, liefdesrelaties of wat dies meer zij. In de loop der jaren heeft Bert Bokhoven namelijk menigeen terzijde gestaan met het ontbinden van arbeidsovereenkomsten. Een veelal pijnlijk, doch noodzakelijk proces. In het kader van het denken over de strategische diversificatie van zijn adviespraktijk kwam Bert op het briljante idee om die kennis aan te wenden om ook eens andersoortige relaties te beëindigen. Zeker ook passend bij Bert’s adviespraktijk op het terrein van imagotransplantaties en perceptiemanagement.

Hoewel creatief van nature avant la lettre zoekt Bert nog een mooie term voor zijn diensten op het terrein van relatiebeëindiging. Als tegenhanger van bureau’s als Parship.nl, meer in de sfeer van “adviseurs in ....” maar daar is Bert nog niet helemaal uit. “Adviseurs in Relatie Ontbinding” klinkt nogal luguber, maar met zijn briljante geest vindt Bert daar nog wel wat op. Exit Coaching misschien? Qua imago moet het passen bij mooi geschept papier en afgedrukt in kleine gouden letters. Zoals het dure adviseurs – van het niveau en de allure van Bert Bokhoven - betaamt.

Maar stelt u zich eens welke een gigantisch marktpotentieel zich opent indien Bert zich gaat begeven op de markt met betrekking tot het beëindigen van relaties. Vooralsnog op zijn brommer, spoedt Bert zich voor zijn opdrachtgevers naar hun partners om hun relatie te beëindigen. Geweldig als Bert namens zijn opdrachtgevers een brief voor mag lezen aan een voormalig geliefde; een brief met de mededeling dat het over en uit is. Hartverscheurende taferelen. Woede, wanhoop en frustratie. Net als bij ontslag. Natuurlijk loopt Bert het risico dat hij ook de klappen op moet vangen, maar daar is het tarief ook naar. Op kosten van de opdrachtgever levert Bert ook nazorg aan de afgewezen partner. Wel zo chique, en toch ook weer een interessant marktperspectief voor Bert. Ja, Bert krijgt de smaak te pakken van al dat commerciële.

En wat dacht u van al die mensen die niet durven te kappen en dus geholpen moeten worden tegen een fors tarief. Van de nood een deugd maken.

Overigens komt Bert voor de verdere ontwikkeling van de markt graag in contact met een creatieve marketing manager. Wellicht uit de wereld van de begrafenisondernemers. Een doorgewinterde kenner van de (internationale) markt van relatiebeëindiging die met een bewezen no nonsense aanpak in staat is nieuwe concepten in de markt neer te zetten. Concepten in de sfeer van “ laat u partner kaartlezen, gaat altijd mis” of “laten we samen behangen, succes verzekerd” of “geef een boek over de perfecte partner, stof tot nadenken”.

Mocht u belangstelling hebben voor een nader oriënterend gesprek over onze dienstverlening dan weet u ons vast wel te vinden via Bert.Bokhoven@juno-me.nl

Discretie verzekerd.