Bert's services

Bert Bokhoven - de onbekende filosoof - treedt met regelmaat op als gastspreken bij congressen, bedrijven en instellingen. Vanuit zijn unieke AiA concept belicht hij een keur van actuele en/of filosofische onderwerpen. Niets was Bert te veel. Een managementgoeroe avant la lettre. Bert adviseerde. Over alles. Onvermoeibaar. Met zijn kenmerkende bescheidenheid en zijn allesomvattende vermogen om complexe materie terug te brengen naar de kern van eenvoud.

Bert's nagedachtenis wordt in hoge ere gehouden. De traditie van zijn adviezen wordt voortgezet zodat zijn gedachtegoed ons terzijde kan blijven staan bij het fundamentele denken over de hedendaagse problematiek. Het blijft verfrissend. Die verbluffend eenvoudige en praktische oplossing volgens het door Bert ontwikkelde AiA concept (Advies in Alles)

In het kader van ADVIESinALLES helpen wij - op basis van het gedachtegoed van Bert Bokhoven - mensen, organisaties en goede doelen.

Wij doen dingen. Meestal gewone dingen; soms onmogelijke dingen. Wij revitaliseren organisaties. Wij bouwen op. Wij brengen organisaties weer in beweging. Op basis van de ervaring opgedaan in diverse bedrijven en organisaties. In verschillende disciplines. Van chaos naar wow ! Op een creatieve manier. In een omgeving die zich wil laten inspireren. Crisis, groei, consolidatie. Resultaatgericht. Met commitment. Experience at Work !

Wij hebben de kracht te relativeren, als we naar onszelf en ons werk kijken. We werken met plezier en overtuiging en hebben duidelijk voor ogen waarvoor we het doen!

Wij helpen organisaties ! Als mentor, als coach, als sparring partner, als directeur, als bestuurder of als commissaris. ‘Onmogelijke’ opdrachten waar je je ziel in kunt leggen. Management met compassie. Management met resultaat. Resultaat en rendement in ruil voor een vergoeding en eventueel participatie.

Wij zijn betrokken bij onze omgeving, op maatschappelijk vlak en in de relatie met onze medemens. Wij dragen graag bij aan de kennis-economie. Goede doelen organisaties kunnen op ons rekenen en daarvoor stellen wij onze ervaring belangeloos ter beschikking. Getting to WOW in een andere context.

De grondbeginselen van de filosfie van Bert Bokhoven houden wij in ere onder het motto: “what did you do today to make the world say WOW !”

De zakelijke kant van Bert is te vinden op de website www.Xi-strategy.com

Neemt u vooral contact op met Bert Bokhoven via Bert's mailadres Bert.Bokhoven@juno-me.nl     

Creditials van Bert zijn op aanvraag verkrijgbaar.